ProLab - laboratorijsko pretraživanje uzoraka

Laboratorijski informacijski sustav upravljanja i kontrole (ProLab) koristi se za upravljanje informacijama i podacima u znanstvenim i komercijalnim laboratorijima. LIM sustavi su sofisticirani programski paketi koji služe u razne svrhe, uključujući i upravljanje operacijama, evidenciju upravljanja podataka, kontrole kvalitete, razmjenu informacija između laboratorija mnogih zainteresiranih strana, uključujući i tehničara, operatera, znanstvenika, klijentima i usklađenosti stručnjaka.

ProLab LIMS je sveobuhvatno rješenje dizajnirano za pojednostavljenje i automatizaciju procesa laboratorijskih pretraga za male, srednje i velike laboratorije koji pripadaju različitim industrijskim sektorima. To je potpuno skalabilno rješenje s mogućnošću da raste kako će se Vaše potrebe razvijati, te također nudi fleksibilnost i podržava da korisnik može konfigurirati tijekove rada za široki raspon laboratorijskih procesa.

ProLab LIMS će vas prilikom korištenja riješiti neefikasnosti ručne obrade procesa i samim time ćete izbjeći gubitak produktivnosti. Sveobuhvatno je rješenje dizajnirano za pojednostavljenje i automatizaciju procesa laboratorijskih pretraga, te je potpuno prilagodljivo rješenje - sa mogućnošću proaktivnog razvijanja sustava prema vašim potrebama.

Pregled nekih od područja primjene programa ProLab - VetLab